Το όραμά μας είναι να καθιερωθούμε ως μια εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων παγκόσμιου επιπέδου

Οι Άνθρωποί μας

Βασικά Διοικητικά Στελέχη: ισχυρός συνδυασμός Ελλήνων και διεθνών παικτών

Kamil Ziegler

Εκτελεστικός Πρόεδρος

Ο κ. Kamil Ziegler είναι ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γεννήθηκε το 1962 στην Ceska Lipa της Δημοκρατίας της Τσεχίας. Το 1984 ο κ. Ziegler αποφοίτησε από τη Σχολή Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Πράγας. Το1996 αποφοίτησε από το Southern Graduate School of Banking του Southern Methodist University στο Ντάλας του Τέξας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Κρατική Τράπεζα της Τσεχοσλοβακίας (State Bank of Czechoslovakia) και στη συνέχεια ανέλαβε πολλές διευθυντικές θέσεις ως κορυφαίο στέλεχος: εργάστηκε ως Εκτελεστικός Διευθυντής Οικονομικών στην Komercni Banka στην Πράγα και ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας του Τσεχικού Ταμιευτηρίου (Czech Savings Bank). Διορίστηκε επίσης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος του κρατικού πιστωτικού ιδρύματος Konsolidacni Banka, που είχε ως αντικείμενο την εξυγίανση και ενοποίηση του τραπεζικού τομέα της χώρας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος στην Raiffeisenbank Τσεχίας. Κατείχε επίσης τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή Οικονομικών και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας PPF. Ο τελευταίος διορισμός του, ήταν στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και πληρεξούσιου εκπροσώπου στην SAZKA, sazkova kancelár, του μεγαλύτερου τσέχικου οργανισμού κληρώσεων (λοταρία), όπου κατέχει μέχρι και σήμερα θέση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο κ. Ziegler έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων πολλών εταιρειών στην Τσεχία και την Κύπρο. Είναι επίσης, Αντιπρόεδρος της Λέσχης Ανώτερων Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών Τσεχίας.

Damian Cope

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Damian Cope ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε. με ημερομηνία έναρξης ισχύος των καθηκόντων του τον Ιούλιο 2016. Ο Damian διαθέτει περίπου είκοσι έτη εμπειρίας στον κλάδο των τυχερών παιγνίων, έχοντας αναλάβει ανώτερους ρόλους τόσο σε δίκτυα λιανικής όσο και σε διαδικτυακές δραστηριότητες. Πριν ενταχθεί στον ΟΠΑΠ, ο Damian ήταν Γενικός Διευθυντής Διεθνών Δραστηριοτήτων και Διευθυντής Στρατηγικής Ομίλου της ηγέτιδας αγγλικής στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes Plc. Στη Ladbrokes ο Damian ήταν υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες στοιχηματισμού και τυχερών παιγνίων εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, σε κανάλια λιανικής αλλά και σε ψηφιακά κανάλια. Ο ίδιος ήταν αρμόδιος για ρυθμισμένες δραστηριότητες στην Ισπανία, το Βέλγιο, τη Δανία, την Ιρλανδία και την Αυστραλία. Επίσης, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Sportium Apuestas Deportivas, ισπανικής κοινοπραξίας αθλητικού στοιχηματισμού με τον Όμιλο Cirsa. Στο παρελθόν είχε διατελέσει Επικεφαλής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Γενικός Διευθυντής Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Ομίλου Gala Coral, του κορυφαίου αγγλικού φορέα εκμετάλλευσης δραστηριοτήτων στοιχηματισμού, μπίνγκο και καζίνο. Επίσης, κατείχε ανώτερες διοικητικές θέσεις στις Rank Group Plc και Blue Square. Ο Damian είναι πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου Bristol του Ηνωμένου Βασιλείου, αγαπάει οτιδήποτε σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και θα είναι για πάντα φίλαθλος της Arsenal FC.

Άννυ Κετεντζόγλου

Επικεφαλής Νομικών Υποθέσεων

H Άννυ εντάχθηκε στον ΟΠΑΠ το Μάρτιο του 2014 με στόχο την αναμόρφωση και τη διεύθυνση του νομικού τμήματος του Ομίλου. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή τoυ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στο Δίκαιο των Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Με εικοσαετή εμπειρία σε υψηλές θέσεις ευθύνης, συμπεριλαμβανομένης της προηγούμενης θέσης της ως Νομικός Σύμβουλος του Ομίλου Vivartia, η ειδίκευση της Άννυς καλύπτει μεγάλο εύρος του νομικού φάσματος στο Εμπορικό Δίκαιο, Δίκαιο Συναλλαγών, Συγχωνεύσεις και Εξαγορές, Δίκαιο Ανταγωνισμού και στο Δημόσιο Δίκαιο. Η Άννυ λατρεύει το νερό και απολαμβάνει την πισίνα όποτε μπορεί.

Οδυσσέας Χριστοφόρου

Επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων

Ο Οδυσσέας Χριστοφόρου γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατέχει μεταπτυχιακό (MSc) στις Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Ulster, του Μπέλφαστ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Burson-Marsteller Ελλάδος και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Επικοινωνίας στις συμβουλευτικές εταιρείες Arthur Andersen και Ernst & Young Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας στην Εμπορική Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου. Από το 2008-2014 υπηρέτησε ως Εντεταλμένος Διευθυντής στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπου ήταν κατά κύριο λόγο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων. Από το 2014 έως σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων στην ΟΠΑΠ Α.Ε. Αγαπά το μπάσκετ και παρακολουθεί τακτικά τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, του Παναθηναϊκού. Θαυμάζει πολύ τα άλογα, όχι μόνο για την φυσική τους ομορφιά αλλά και για το αίσθημα της ελευθερίας και της δύναμης που αποπνέουν.

Michal Houst

Επικεφαλής Οικονομικών

Ο Michal ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην εταιρεία JM Engineering ως Οικονομικός Διευθυντής, προτού μεταβεί στον Όμιλο PPF ως Οικονομικός Αναλυτής με εστίαση στην τραπεζική χρηματοδότηση και στην καταναλωτική πίστη. Το 2010 έγινε Επικεφαλής Τραπεζικός Αναλυτής στην PPF Ρωσίας, με επίκεντρο αρμοδιοτήτων στη Nomos Bank, συμβάλλοντας στην επιτυχημένη Πρώτη Δημόσια Προσφορά και όντας υπεύθυνος για την προετοιμασία όλης της οικονομικής μονάδας. Αργότερα ορίστηκε Υπεύθυνος Διαχείρισης Έργων, αρμόδιος για πληθώρα προγραμμάτων ανάπτυξης και αναδιάρθρωσης μέσα στην Τράπεζα. Το 2013 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Επενδύσεων στον ‘Ομιλο Emma και αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη που συνέβαλαν καταλυτικά στην ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους, συνεισφέροντας στην επιτυχή αναδιάρθρωσή του.

Michele Fusella

Επικεφαλής Τεχνολογίας

Ο Michele ξεκίνησε την καριέρα του στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών το 2000, προσχωρώντας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εμπορίου της Coral-Eurobet. Τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια, είχε μία επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, τόσο ως senior manager όσο και ως ανεξάρτητος σύμβουλος. Πιο συγκεκριμένα, κατείχε τη θέση του Group IT Development Director στην εταιρεία Gala Cora Group και διετέλεσε επικεφαλής του IT international στην Ladbrokes Plc πριν γίνει Διευθυντής Πληροφορικής της Sportium Apuestas Deportivas, της κοινοπραξίας αθλητικών στοιχημάτων μεταξύ Ladbrokes και Cirsa Group. Ξεκίνησε στον ΟΠΑΠ τον Αύγουστο του 2016.

Petr Matejovsky

Επικεφαλής Σχέσεων με Πελάτες

Ο Petr Matejovsky ήρθε στον ΟΠΑΠ πριν από 3,5 χρόνια ως Επικεφαλής της Διεύθυνσης Μάρκετινγκ ενώ πλέον διατελεί Επικεφαλής Σχέσεων με Πελάτες. Πριν έρθει στον ΟΠΑΠ κατείχε διάφορες θέσεις στην Telefónica Czech Republic. Ο Petr διαθέτει μεγάλη πείρα στο μάρκετινγκ με πολλές επιτυχίες, ενώ είναι έμπειρος στη διαχείριση βασικών διεπιχειρηματικών έργων και έργων μετασχηματισμού. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Οικονομικών της Πράγας, στην Τσεχική Δημοκρατία, και στη συνέχεια απέκτησε Executive MBA από το Thunderbird School of Global Management του Φοίνιξ των Η.Π.Α. Του αρέσουν διάφορα αθλήματα και τα ταξίδια.

Ian Catchick

Επικεφαλής Προϊόντων

Ο Ίαν ήρθε στον ΟΠΑΠ τον Αύγουστο του 2016, ενώ πριν είχε εργαστεί στη Ladbrokes, με τελευταία του θέση να είναι αυτή του Διευθυντή Διεθνών Ψηφιακών Μέσων, στην Gala Coral αλλά και στην Camelot, το φορέα εκμετάλλευσης Εθνικών Λαχείων του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Ίαν έχει μεγάλη εμπειρία σε προϊόντα στοιχηματισμού, τυχερών παιχνιδιών και λαχείων, έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη πολλών νέων προϊόντων και μέσων, καθώς και στην ανάπτυξη και την υλοποίηση στρατηγικών πολλαπλών καναλιών και ψηφιακών μέσων σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ έχει εργαστεί προηγουμένως στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ισπανία και το Βέλγιο. Ο Ίαν λατρεύει τον αθλητισμό και συχνά, στον ελεύθερό του χρόνο, παίζει γκολφ.

Rene Langen

Επικεφαλής Ανάπτυξης

Ο Rene εντάχθηκε στον ΟΠΑΠ τον Μάρτιο του 2016, ενώ προηγουμένως υπήρξε Ανώτερο Στέλεχος στην Εταιρεία McKinsey στα γραφεία της στην Αθήνα, υπεύθυνος για τις τηλεπικοινωνίες με πελάτες σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ο Rene διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εμπειρίας στην εμπορική & επιχειρηματική ανάπτυξη, καθώς και σε θέματα μετασχηματισμού μεγάλης κλίμακας, όντας υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πολλαπλών προγραμμάτων. Επιπροσθέτως, έχει εξυπηρετήσει πελάτες του τραπεζικού και ναυτιλιακού τομέα, του τομέα των λειτουργικών συστημάτων, όπως και των ακινήτων. Κατέχει διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο RWTH του Άαχεν στη Μηχανολογία.

Jan Karas

Επικεφαλής Δικτύου Λιανικής

Ο Jan έγινε μέλος της οικογένειας του ΟΠΑΠ το 2014 αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη και λειτουργία του δικτύου των καταστημάτων ΟΠΑΠ, καθώς επίσης και των δικτύων των ανεξάρτητων συνεργατών. Είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας με τεράστια εμπειρία στον στρατηγικό ανασχεδιασμό και την ανάπτυξη δικτύου, με ένα δυνατό ιστορικό επίτευξης αποτελεσμάτων. Δημιουργικός, υποστηρικτής των θετικών αλλαγών με πελατοκεντρική κουλτούρα, έχει ηγηθεί διατμηματικές ομάδες, υψηλών επιδόσεων στην αγορά της Λιανικής σε Τσεχία, Γερμανία και Ελλάδα. Πριν αποφασίσει να εισέλθει στο δυναμικό και συναρπαστικό χώρο του Gaming, κατείχε ανώτερες θέσεις με διαφορετικές αρμοδιότητες κάθε φορά, όπως η ανάπτυξη προϊόντων, ο τομέας του Marketing και των Πωλήσεων, στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ο Jan είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους. Είναι παθιασμένος με το snowboard, όμως στην ηλιόλουστη Ελλάδα προσπαθεί να γίνει και ένας υπέροχος windsurfer!

Βάιος Καραντίνος

Επικεφαλής Δικτύου Gaming Halls

Ο Βάϊος βρίσκεται στον ΟΠΑΠ από τον Μάρτιο του 2014 ενώ σήμερα έχει την θέση του Chief Operating Officer και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικά Λαχεία. Κατάγεται από την Καστοριά και πάντα του αρέσει να επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε. Έζησε αρκετά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και εκεί έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του ενώ από το 2000 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στις πωλήσεις, ενώ για 17 χρόνια κατείχε στην Wind Hellas θέσεις ευθύνης αποτελώντας μέλος της διοικητικής ομάδας. Σημαντικό κομμάτι στην διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας ήταν η ανάπτυξη και διοίκηση μεγάλων δικτύων λιανικής καθώς και το χτίσιμο πολυμελών ομάδων από την αρχή. Έχει σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων και είναι κάτοχος MBA από το πανεπιστήμιο του Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας. Ο αθλητισμός ήταν πάντα σημαντικό κομμάτι στην ζωή του, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ανακαλύψει το squash το οποίο ανεπιτυχώς προσπάθησε να βάλει στο κουπόνι του στοιχήματος, όπως είχε υποσχεθεί στους συμπαίκτες του. Δεν το βάζει κάτω αλλά για καλό και για κακό τελευταία αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα VLTs, στα οποία φαίνεται να βελτιώνεται γρήγορα.

Isabelle Moser

Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Isabelle, Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, εντάχθηκε στον ΟΠΑΠ τον Οκτώβριο του 2016, έχοντας συνεργαστεί με τον Όμιλο για ζητήματα Ανθρώπινου Δυναμικού από την ιδιωτικοποίησή του και μετά. Πρόκειται για ένα ανώτερο στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού με εκτεταμένη διεθνή εμπειρία τόσο σαν Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε ιδιωτικές εταιρίες όσο και σε συμβουλευτικές εταιρείες, με επίκεντρο τη στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού, τις συγχωνεύσεις και εξαγορές, τον οργανωτικό μετασχηματισμό και την ανάπτυξη των Ανθρώπων. Έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 200 εταιρείες σε όλους τους τομείς, και κυρίως στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τα τυχερά παιχνίδια, την ψυχαγωγία, φαρμακευτικές, τη λιανική, τις τηλεπικοινωνίες και τα ταχέως κινούμενα καταναλωτικά αγαθά. Ως μέλος διευθυντικών ομάδων, διετέλεσε Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού & Αλλαγής (Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού) στην PwC, Διευθύντρια Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στη Randstad, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στη Schindler και HR Project Manager στον όμιλο Societe Generale/Geniki Bank. Η Isabelle διαθέτει International MBA από το Instituto de Empresa, πτυχίο και μεταπτυχιακό από τη Σορβόννη, ενώ είναι πιστοποιημένη Executive Coach (PCC). Λατρεύει την ιππασία στην εξοχή και προσμένει τη στιγμή να καλπάσει με τη μικρή της κόρη.

Email alerts Εγγραφείτε στο newsletter μας:

Delivered by Investis – link to website (opens in a new window)