Το όραμά μας είναι να καθιερωθούμε ως μια εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων παγκόσμιου επιπέδου

Υπεύθυνο Παιχνίδι

Βοηθάμε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού με ασφάλεια

Ο ΟΠΑΠ, ως η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία του χώρου των τυχερών παιγνίων, προσφέρει στους πελάτες του τα καλύτερα προϊόντα, υιοθετώντας και αναπτύσσοντας τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας και υπευθυνότητας, που αποτελούν μέρος της ολοκληρωμένη στρατηγικής του για το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο οι παίχτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού. Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ενέργειες που σαν στόχο έχουν να προσφέρουν συνεχή υποστήριξη στους πελάτες και τους συνεργάτες μας, με υπευθυνότητα και ακεραιότητα. Συγκεκριμένα, εστιάζουμε στους παρακάτω τομείς:

  • Δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους παίχτες μας: Διασφαλίζουμε την ασφάλεια των πελατών μας καθόλη τη διάρκεια της παικτικής εμπειρίας και παρέχουμε όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται αναφορικά με τα παιχνίδια και τους μηχανισμούς στήριξης.
  • Προστατεύουμε τους ανήλικους και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, αποτρέποντας τη συμμετοχή τους στα τυχερά παιχνίδια που προσφέρουμε.
  • Εκπαιδεύουμε και προστατεύουμε το γενικό κοινό: Φροντίζουμε να ευαισθητοποιούμε το κοινό γύρω από το Υπεύθυνο Παιχνίδι, διασφαλίζοντας ότι το παιχνίδι παραμένει διασκεδαστικό. Σε αυτό το πλαίσιο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ορθή ενημέρωση των παιχτών και του ευρύτερου κοινού.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επισκεφθείτε: https://somethingbetter.gr/responsible-gaming/strategic-approach/)

(video link: https://youtu.be/MB7nR3oV_HE)

CSR report

Email alerts Εγγραφείτε στο newsletter μας:

Delivered by Investis – link to website (opens in a new window)