Το όραμά μας είναι να καθιερωθούμε ως μια εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων παγκόσμιου επιπέδου

Βασικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Με δέσμευση στην Κοινωνία

Πιστεύουμε ότι η εταιρική ανάπτυξη συμβαδίζει με την ανάπτυξη και ευημερία της κοινωνίας και με αυτή την αρχή λειτουργούμε στην Ελλάδα εδώ και 59 χρόνια. Με βασικό μας στόχο να θέσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα έχουμε αναπτύξει τη στρατηγική μας για την Κοινωνική Προσφορά σε τρεις πυλώνες, την Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που δημιουργούν μακροπρόθεσμο, ουσιαστικό όφελος για τις τοπικές κοινωνίες.

Κοινωνία: δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα

Υγεία: Ανεβάζουμε το επίπεδο της περίθαλψης των παιδιών µας
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πλέον, ότι η ποιότητα του περιβάλλοντος του ασθενούς παίζει σημαντικό ρόλο στην θεραπεία του. Δικαιολογημένα κατά συνέπεια η επιδίωξη του ΟΠΑΠ είναι να ανακαινίσει και να αναμορφώσει το θεραπευτικό περιβάλλον των δύο Παιδιατρικών Νοσοκομείων, «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», επιστρατεύοντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία και δημιουργώντας ένα ευχάριστο χώρο για τα παιδιά, τους γονείς τους, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Από το 2014 που ξεκίνησε η πρωτοβουλία ανακαίνισης, ο ΟΠΑΠ έχει παραδώσει 8 Νοσηλευτικές Μονάδες, συνολικής έκτασης 5.330 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 191 κλινών. Στις υπερσύγχρονες πλέον Νοσηλευτικές μονάδες των Νοσοκομείων έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κτιριακές επισκευές και αισθητικές παρεμβάσεις αλλάζοντας πλήρως την εικόνα τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επισκεφθείτε: Something Better
(video link: YouTube)

Αθλητισμός: Χτίζουμε το μέλλον του αθλητισμού σε σταθερές βάσεις
Επενδύοντας στα παιδιά, ο ΟΠΑΠ επενδύει στο ίδιο το μέλλον του αθλητισμού. Μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» αντιμετωπίζουμε τον ευαίσθητο χώρο του νεανικού αθλητισμού ολοκληρωμένα και πολύπλευρα με στόχο να εμπνεύσουμε τους νέους με τα αθλητικά ιδεώδη διασφαλίζοντας το αύριο του ελληνικού αθλητισμού. Σήμερα, το πρόγραμμα στηρίζει 125 ερασιτεχνικές ακαδημίες σε 48 Νομούς της χώρας μας και βρίσκεται στο πλευρό 10.400 μικρών αθλητών. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ φροντίζει να ενισχύει συνεχώς την τεχνική κατάρτιση των 450 προπονητών των Ακαδημιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μέσα από την υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν την καλύτερη υποστήριξη στα παιδιά. Στο ίδιο πλαίσιο, βρίσκεται στο πλευρό των γονέων με την επιστημονική ομάδα του προγράμματος και τους προσφέρει συμβουλές και καθοδήγηση σε ψυχολογικό, παιδιατρικό αλλά και διατροφικό επίπεδο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επισκεφθείτε: Something Better

(video link: YouTube)

Απασχόληση: Δίνουμε νέα πνοή στην Ελληνική αγορά
Ο συνολικός θετικός αντίκτυπος του ΟΠΑΠ στην ελληνική οικονομία ενισχύεται περαιτέρω από την απόφασή του να υποστηρίξει την επιχειρηματικότητα, υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα της απασχόλησης. Το πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ» σχεδιάστηκε για να δώσει μια μοναδική προοπτική σε αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε μέσα από την εξέλιξη τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες. Όραμα του ΟΠΑΠ είναι να δώσει νέα πνοή στην ελληνική αγορά και κατ’επέκταση να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επισκεφθείτε: Something Better

(video link: YouTube)

Ετήσιοι Απολογισμοί

Email alerts Εγγραφείτε στο newsletter μας:

Delivered by Investis – link to website (opens in a new window)